Beursstand Keukens De Abdij

Keukens De Abdij legde het ontwerp en de uitvoering van zijn beursstand voor Batibouw voor het eerst in handen van Creaplan. “De timing was bijzonder scherp”, vertelt Purchase & Calculation manager Gregory Desomer. “Drie weken voor de start van de beurs ging de stand in productie.”

Share this project

Creaplan nam uitvoerig de tijd om de visie van de klant naar een ontwerp te vertalen, maar de productie zelf moest heel snel verlopen. Gregory: “Keukens De Abdij wilde een stand met een warme en huiselijke sfeer. Die creëerden we met afgeronde wanden, hoekjes en dito meubilair. Naast verschillende ingerichte keukens was er plaats voor een grote en gezellige bar. De wanden werkten we af met structuurverf, wat voor meer diepte en karakter zorgde.”

De afwerking ter plaatse vroeg de nodige zorg. Gregory: “De afgeronde elementen en speciale afwerkingstechnieken maakten de productie en opbouw inderdaad net iets uitdagender. Nadat de verf voldoende tijd kreeg om te drogen, voorzagen we de wanden van decoratieve elementen, zoals 3D-logo’s en stalen. We brachten verlichting aan, verrijkten de stand met displays en sloten de nutsvoorzieningen aan zodat er effectief gekookt kon worden.”

Al die werkzaamheden perfect op elkaar doen aansluiten, moet een huzarenstukje geweest zijn. “Daarom maken we bij aanvang een retroplanning op. Uiteraard is het cruciaal dat iedereen zich aan de planning houdt. Dat faciliteren we met planningssoftware en een app waar alle betrokkenen toegang toe hebben.”

Share this project
Cooperating parties
  • Concept en uitvoering beursstand
    Creaplan
Suppliers
Laatste projecten
Uitgelicht door de redactie