Totaalinrichting optiekzaak

Dit is de derde winkel op rij die SD Schrijnwerk & Interieurbouw voor de klant mocht inrichten. Toch was het allesbehalve knip-en-plakwerk want elke winkel kreeg zijn eigen visuele identiteit. “Een optiek inrichten vraagt heel wat kennis van specifieke opbergsystemen en andere noodzakelijke functionele elementen. Die hebben wij intussen in huis”, vertelt CEO Stijn Dirken.

Share this project

“Oog voor detail stond hier centraal, en in dit geval moest de winkel ook heel snel zijn deuren kunnen openen. Het was een race tegen de klok. Fineer werd hier gecombineerd met microtopping en natuursteen. De vele gebogen vormen bepalen sterk de uitstraling van de winkel. De eigenaar wilde met duurdere materialen een wow-effect creëren, terwijl het geheel toch een warme en gezellige uitstraling moest hebben.”

Voor dit project moesten Stijn en zijn team zich flexibel opstellen. “Naar planning toe, maar ook omdat er op de werf soms nog zaken aangepast moesten worden. Die ronde vormen vragen nu eenmaal meer vakmanschap. Je wil ook de droom van je klant waarmaken, dus als er dan last minute toch een aanpassing gevraagd wordt, moet je het gewoon doen.”

Share this project
Cooperating parties
  • Architect
    Marlies Depoortere
  • Uitvoering
    SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw
  • Microtopping
    Texture Painting
Suppliers
Laatste projecten
Uitgelicht door de redactie