Over Close Up News

Voor en door de schrijnwerksector

We zijn ervan overtuigd dat er meer dan ooit nood is aan onafhankelijke en betrouwbare vakinformatie. Close Up News is er voor mensen die mee willen zijn met de sector en méér willen weten. Voor professionals die snel en juist geïnformeerd willen worden over hun beroep en de branche waarin zij actief zijn.

Onafhankelijke en betrouwbare vakinformatie

Close Up News werd in 1996 gelanceerd om de wereld van binnen- en buitenschrijnwerk in hout, aluminium en pvc in België onder de aandacht te brengen. Vandaag is Close Up News de meest geraadpleegde onafhankelijke nieuwsbron voor de schrijnwerk- & interieurbouwbranche in België.

Al 26 jaar slaagt ons toegewijd journalistenteam erin om onze lezers (schrijnwerkers, keukenbouwers, handelaren en fabrikanten) te verbinden door hen op een transparante, objectieve en correcte manier te:

  • informeren met sectornieuws en relevante productinformatie;
  • helpen aan de hand van technische vakkennis;
  • verrassen met diepgravende interviews;
  • inspireren met fraaie projecten

Kwalitatieve informatie, zowel in print als online

Close Up News levert kwalitatieve content, zowel in print als online. Het Close Up News magazine verschijnt 4x per jaar in 2 talen (NL en FR) op een oplage van 8.100 exemplaren via gerichte distributie in België.

Wil je ons ideeën sturen, adverteren of meer weten, contacteer ons via info@closeupnews.be of bel +32 50 250 170