Poolhouse in prefab houtskeletbouw

Voor een koppel uit het Waasland bouwde Felke een strak poolhouse op maat. In prefab houtskeletbouw, een bouwmethode waar zaakvoerder Benoit Cuvelier erg in gelooft. Twee grote vouwramen zorgen ervoor dat de grens tussen binnen en buiten helemaal vervaagt.

Een huis met zwembad is niet compleet zonder bijhorende poolhouse. Deze moderne poolhouse is bijna een miniatuur van de villa in crepi. Het platte dak, de grote ramen en de witte crepi sluiten naadloos aan op de looks van het huis.

Vooraan zie je een unieke aluminium vouwwand met glas. Plooi de ramen aan beide kanten open en creëer een overdekt terras. Vouw de aluminium ramen terug dicht om te schuilen voor de regen, om ’s avonds te genieten wanneer het wat frisser wordt of om ook in de winter heerlijk te relaxen na je saunabeurt.

Via het overdekte terras of de gezellige binnenruimte ga je naar de op maat gemaakte sauna. Vanuit de sauna kijk je door het grote raam uit op de mooie tuin en het zwembad. In deze moderne poolhouse in L-vorm vind je aan de achterzijde nog een tuinberging en technische ruimte voor het zwembad.

Wil je meer weten over de technische hoofdbrekens in het project en de visie van de schrijnwerker? Lees dan het interview met Benoit Cuvelier van Felke.

Cooperating parties
  • Schrijnwerker
    Felke
Suppliers
Laatste projecten
Uitgelicht door de redactie